Egy olyan ételről fogunk most írni Önöknek, kedves olvasók, ami borzasztóan univerzális azáltal, hogy nem csupán köretként fogyasztható, de nagyon sokan akár főfogásként is szeretik.
A rizsfőző készülék is szóba kerül majd írásunkban, sőt, egy kicsit elidőzünk a részletezésén. A rizs egyik legnagyobb erénye, hogy néhány perc alatt elkészíthető, bár nyilván muszáj megjegyezni, hogy nem mindegy milyen technikát választunk éppen ilyen célból.
Van, aki kifejezetten szereti előnyben részesíteni a lassú készítési módokat, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy tulajdonképpen a lehető legjobban elhúzzák a párolást, főzést.
Általánosságban azonban megállapítható, hogy maximum 20 perc alatt elkészül a rizs, aminek a további felhasználásáról a szakács dönt, hiszen fogyasztható akár natúr verzióban vagy tovább ízesítve. Sőt, azon kevés ételek közé sorolható, amelyek sósan és édesen is közkedveltek. A rizsfőző gép minden esetben nagyon jól fog jönni, hiszen használata nagyban megkönnyíti a főzés folyamatát.